Home

Welkom bij Fruitteeltbedrijf van den Bosse

>> BINNENKORT APPELPLUKDAG, MEER INFORMATIE ONDERAAN DEZE PAGINA! <<

Op onze site vindt u de producten die wij zelf telen en de producten die wij verkopen in onze boerderijwinkel.
Ook vindt u hier de achtergrond en de werkzaamheden van ons bedrijf. 

Ons bedrijf is continu in beweging en innovatie staat hoog in het vaandel om onze klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! We willen onze klanten een kwalitatief goed en betrouwbaar product aanbieden, zodat zij écht kunnen genieten van de gezonde producten die onze natuur ons geeft! Dit proberen wij te bereiken door onder andere zoveel mogelijk producten uit onze eigen Zeeuwse streek te verkopen.

Bezoek ook onze winkel! Onder het tabblad 'winkel' vindt u alle informatie over onze boerderijwinkel. 

Onze winkel is geopend van woensdag t/m vrijdag van 09:30 - 17:30 uur en zaterdag van 09:00 t/m - 15:30 uur.

-------------------------------------------------------------------------------

APPELPLUKDAG 2018!

Bezoek op 8 september onze appelplukdag en pluk uw eigen appels in onze boomgaard aan de Plantlustweg. Keuze uit 7 verschillende soorten appels. Daarnaast is er speelplezier voor de kinderen, u kunt een kijkje nemen in de koel- en sorteerruimte en er zijn consumpties te verkrijgen met de opbrengst voor het goede doel. Met de verkoop van hapjes en drankjes steunen wij de Emy-land Diani Christian School in Kenia. Deze school biedt kosteloos onderwijs aan kansarme kinderen.

Combineer het plukken van uw appels met een bezoekje aan onze boerderijwinkel en profiteer van diverse aanbiedingen! De plukdag is van 09.00 - 16.00 uur.